Soittimet

Maahantuomme ja hankimme sekä uusia että käytettyjä soittimia. Kauttamme onnistuu hankkia myös arvosoittimia. Soittoharrastuksen alkutaipaleella sopivan soittimen löytämiseen tulee kiinnittää huomiota. Miellyttävän soittokokemuksen takaamiseksi esimerkiksi soittimen kielten tulee olla sopivalla korkeudella, jolloin niiden painaminen onnistuu ilman liiallista voimankäyttöä. Huonosti rakennettu soitin ei tahdo pysyä oikeassa vireessä, jolloin siitä lähtevä ääni ei anna oikeutta aloittelevalle muusikolle. Siksipä ennen ostopäätöstä meiltä on mahdollista saada soitin kokeiltavaksi.

Olipa soitin etsinnöissä sitten aloittelijalle tai ammattilaiselle, on hyvä kiinnittää huomiota soittimen oikeanlaisen koon ja laadun lisäksi myös oikeanlaiseen jouseen, hartsiin, olkatukeen ja soitinkoteloon. Autamme mielellämme tämän kokonaisuuden rakentamisessa, jotta soittamisesta tulee mahdollisimman vaivatonta.

Koko valikoimamme löydätte paikan päältä verstaaltamme, kannattaa kysyä myös käytettyjen soittimien tilanne. Tervetuloa tutustumaan!

Viulut

Ammattilaisille

Maahantuomme ja myymme viuluja ammattilaiskäyttöön eri kokoluokissa. Näistä yleisimpiä ovat koko- ja alttoviulut. Lisäksi hankimme vanhoja arvosoittimia muusikoiden toiveiden mukaisesti.

Appassionato Guarneri 4/4  1800€

Affettuoso viulu   1600€

Käytetty arvoalttoviulu  Kolditz, Mathias Johannes. Mynchen vuodelta 1760   6940€

Toonika “Cantabile” 990€

Toonika Maestoso  1500€

Oppilasviulut

Valikoimistamme löytyy viuluja aloittelijoille ja harrastajille eri kokoluokissa. Aloittelijoilla viulujen koot alkavat usein 1/16 osaviuluista 1/8 osaviuluihin, jonka jälkeen tulee isommat ¼ – 4/4 viulut. Opastamme sopivankokoisen viulun etsinnässä ja annamme soittimia kokeiltavaksi, jolloin niitä on helppo vertailla esimerkiksi oman soitinopettajan kanssa.

Cantabile viulusetti 4/4    720€

Cappriisio antiikkilakattu    650€

Divertimento viulusetti 4/4    400€

Cantabile 3/4-1/10    720€

Capriccio viulu 3/4-1/10    650€

Divertimento 3/4-1/10   400€

Suzuki oppilasviulu 1/16   285€

Sellot

Ammattilaisille

Maahantuomme ja myymme selloja ammattilaiskäyttöön eri kokoluokissa. Näiden lisäksi kauttamme pystyy hankkimaan vanhoja arvosoittimia muusikoiden toiveiden mukaisesti

Accento 4/4   5650€

Toonika Sello Student Series  4/4  1800€

Oppilassellot

Valikoimistamme löytyy oppilasselloja aloittelijoille ja harrastajille eri kokoluokissa. Opastamme ja autamme sopivan sellon etsinnässä ja annamme soittimia kokeiltavaksi, jolloin niitä on helppo vertailla esimerkiksi oman soitto-opettajan kanssa.  

Cantabile sellosetti   2500€

Divertimento sellosetti 4/4   2500€

Sello 1/8 Toonika 1190€

Sello 1/4 Toonika 1190€

Muut soittimet ja jouset

Jousisoittimissa jousta pidetään yhtä tärkeänä kuin itse soitinta. Nykyisin jousia valmistetaan jopa hiilikuidusta, mutta perinteinen puujousi tuottaa parhaimman äänenlaadun. Jouhet ovat hevosen häntäjouhia, jotka tulee uusia noin kerran vuodessa käytöstä riippuen. Jousen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota käytetty puun laatuun ja eheyteen – suora ja ilman halkeamia oleva jousipuu on yksi hyvän jousen merkki. Hyvä ja oikeanlainen jousi saa soittimesta parhaat puolet esiin. Meiltä on mahdollisuus saada erilaisia jousia kokeiltavaksi ennen ostopäätöksen tekoa. Kauttamme onnistuu hankkimaan myös arvojousia. Koko valikoimamme löydätte paikan päältä verstaaltamme, kannattaa kysyä myös käytettyjen jousien tilanne. Tervetuloa tutustumaan!

Muut soittimet

Verstaaltamme on saatavilla lisäksi myös muita jousi-, kieli- ja puhallinsoittimia sekä uusina että käytettyinä. Näistä esimerkkeinä kanteleet, ukulelet, nokkahuilut, tinapillit ja muut puhallinsoittimet. Olemassa olevan valikoimamme lisäksi maahantuomme myös muita soitinperheitä.

Sellon jouset

Maahantuomme ja myymme sellon jousia aloittelijatasolta aina ammattilaiskäyttöön saakka. Valikoimistamme löytyy jousia 1/16 – 4/4 kokoluokissa.

Viulun jouset

Maahantuomme ja myymme viulun jousia aloittelijatasolta aina ammattilaiskäyttöön saakka. Ammattilaistason jousissa käytetään yleisimmin pernambuco-puuta tai hiilikuitua. Oppilastason jousissa lisäksi jonkin verran brasilianpuuta. Jouhet ovat aitoa hevosenjouhia. Valikoimistamme löytyy viulun jousia 1/16 – 4/4 kokoluokissa.

Sielam Spiccato 4/4   295€

Delache series 4/4-1/10   75€